3D-SCANNING

 
3dscanning

3dfeet

 
 

Har du smerter i dine fødder, ryg eller knæ? Døjer du med hård hud eller ligtorne? Dette kan muligvis afhjælpes med et indlæg

I klinikken tilbydes der individuelt fremstillede indlæg, som kan afhjælpe dine problemer. Der laves en grundig ledundersøgelse samt en 3D-scanning af dine fødder. Udfra disse undersøgelser finder vi sammen et indlæg, som passer til netop dine fødder og sko.

Fodterapeuten har flere fremstillingsmetoder at vælge imellem og tillige et stort udvalg af materialer til anvendelse ved fremstillingen af indlæg. Afhængig af fodterapeutens vurdering af problemet, der skal behandles, og dets faktuelle oplysninger om patientens alder, almene fysiske tilstand og aktivitet, træffer fodterapeuten sit valg af metode og materialer.

Der kan være tale om forebyggende og/eller aflastende indlæg til meget sårbare fødder, hvor der er risiko for sårdannelser. Her vil der typisk være tale om patienter med nedsat følesans, nedsat blodforsyning eller hvor vævet i fodsålen er meget tyndt. Også overvægt taler for et aflastende indlæg.